Биомед от Еленския Балкан

начало sitemap
е - магазин
ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

"Златен мед" ®
София

office@biohoney-bg.com
ZLATEN MED

"ЗЛАТЕН МЕД" - ТОВА СМЕ НИЕ

 

СЛАДОСТ И ЛЕК

Нашата пчеларска ферма има няколко пчелина – в Еленския балкан и в Странджа. Пчелинът в Еленския балкан е сертифициран като биологичен (екологичен) пчелин. Произвеждаме разнообразна гама от 5-6 вида пчелен мед, прополис, пчелен цветен прашец, предлагаме ги в атрактивни и качествени опаковки. Това привлича нашите клиенти, които оценяват качеството на меда и неговото здравословно въздействие. Чудесните природни дадености на меда и останалите пчелни продукти, качествата им на живи продукти въздействат на все повече хора.
Като производители ние се стремим да предадем на хората пчелните продукти такива, каквито пчелите ги създават в хармония с околната среда!


Нашето лого


Логото на фамилната фирма е „Златен мед” с еквивалент на английски “Golden Honey”. Логото е защитено в патентно ведомство на Република България, вече е разпознаваемо от хиляди наши клиенти и почитатели на „Златен мед”. Заслуга за това имат годините, отдадени от нашия екип за подобряване на дизайна на опаковките, качеството на съдържанието и най-вече на отличнитее пчелни продукти, произвеждани във фамилните пчелини.

НОВИНИ

Заповядайте на изложението....

още >>>

СЕРТИФИКАТИ

Фeрма "Златен мед" е сертифицирана при ....

още >>>

ГРАМОТИ

Грамоти за участия в изложения

още >>>

ГАЛЕРИЯ

Може да разгледате галерии от снимки

още >>>

РЕЦЕПТИ

+ ВКУСНИ

още >>>

+ ЛЕЧЕБНИ

още >>>

НАШИ
ПАРТНЬОРИ

АлександърТур

<
"Златен мед" ® Всички права запазени © 2011
www.biohoney-bg.com
office@biohoney-bg.com